+387

Portal +387 Vijesti i dešavanja u Bosni i Hercegovini

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dijela +387 portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem +387 portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumijeli u cjelosti. Ni jedan dio +387 portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Plus387.com portal

Plus387.com posjetiocima u dobroj namjeri obezbeđuje korišćenje sadržaja Plus387.com portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. Plus387.com portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice. Plus387.com sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Plus387.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup Plus387.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Plus387.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Plus387.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Plus387.com povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

Plus387.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Plus387.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Modifikovanje i promjene pravila Plus387.com zadržava pravo da bez najave povremeno promjeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Plus387.com može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Plus387.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

%d blogeri kao ovaj: