Šesti po redu “Čečenija fest” ove godine biće priređen 25. jula u bilećkom naselju Jezerine. Iako u prvi mah možda ne zvuči tako, iza ovog festivala krije se priča o humanosti i zajedništvu, zahvaljujući kojoj su djeca i mladi iz naselja Jezerine do sada dobili sportsko i dječije igralište.

viber_image_2019-07-02_09-47-52

viber_image_2019-07-02_09-47-24

Prvi “Čečenija fest” bio je zamišljen kao malo druženje, ali budući da je imao više posjetilaca nego što smo očekivali, odlučili smo da priču podignemo na viši nivo i da novac koji zaradimo ulažemo  tako da od svog naselja napravimo ljepše mjesto za život svih koji tu žive. Stoga, svi koji učestvujemo u organizaciji festivala radimo volonterski.

Novcem od festivala prvo smo napravili sportsko igralište, a kada su drugi vidjeli šta smo uradili, odlučili su da nam priteknu u pomoć. Tako smo uz pomoć donatora nedavno izgradili i dječije igralište.

Novac koji ove godine bude prikupljen od “Čečenija festa” uložićemo u izgradnju ljetnjikovca u kojem će mladi moći da se okupljaju i druže.

Zato vas pozivamo da dođete na naš festival 25. jula, gdje će vas uz muziku za svačiji ukus čekati dobra zabava i druženje.

ČEČENIJA FEST 2019 плакат 00-03

Dobro došli!