Četrdeset članova internacionalnog žirija, od preko 2.000 prijavljenih turističkih projekata iz 40 zemalja, bodovnim sistemom dodijelio je zlatnu nagradu spotu “Crna Goro“

Promotivni spot “Crna Goro“, autora Mikija Dragićevića, osvojio je prvu nagradu međunarodne turističke asocijacije The Golden City Gate, na vodećem Svjetskom sajmu turističke industrije ITB Berlin.

Nagrada je dodijeljena u kategoriji Campaign International, što pokazuje da je spot prepoznat kao vrhunska prezentacija turističkih i prirodnih potencijala Crne Gore.

Četrdeset članova internacionalnog žirija, od preko 2.000 prijavljenih turističkih projekata iz 40 zemalja, bodovnim sistemom dodijelio je zlatnu nagradu spotu “Crna Goro“, piše CdM.

Nakon dodjele nagrade na ITB Berlin, spot “Crna Goro“ biće prikazivan na vodećim međunarodnim seminarima, radionicama, društvenim mrežama, raznim kampanjama, što će biti vrhunski doprinos u predstavljanju naše zemlje svjetskim turističkim poslenicima.

“Ovo je još jedno značajno međunarodno priznanje za rad i dopinos u predstavljanju pravih vrijednosti naše zemlje. Drago nam je da spot priznat na tako velikoj i vodećoj turistiškoj berzi i biznis platformi”, saopšteno je iz Montenegro Tourist Centra.

Dodjelu nagrada pratili su vodeći svjetski mediji – BBC, CNN, DW-WORLD, DM SAT, u više od 150 zemalja.