Dragi drugari stigli su novi talasi dobre zabave,
s’ ponosom Vam predstavljamo rođendaonicu i igraonicu Mašta, naš novi kutak koji smo na poseban način opremili za vaše klince i klinceze..
Pored igraonice tu je i savršen ambijent Kafe bar Mašte, gdje mame i tate mogu uz najbolju kafu i besplatan wi fi uživajte dok se njihovi mališani zabavlja.

Za organizaciju rođendan nudimo Vam raznovrsnu ponudu:

  • Iznajmljivanje prostora za rođendan – 50km
  • Proslava rođendana( grickalice, piće, baloni, prskalice, šampanjac) 80 km
  • Proslava rođendana( grickalice, piće, baloni, prskalice, šampanjac + ukrasna slova ( ime) i broj) 110km

Uz ugodan ambijent, slavljeničku atmosferu, kretivni kutak za slikavanje i profesionalnu organizaciju omogućite Vašoj djeci najbolji rođendan do sada ..

Sigurnost i zabava djece je bio naš najbitniji zadatak, uz stručan tim djevojka koje će se brinuti o Vašim mališanima i puno kreativnih ideja koje smo pripremili, kao i mnoštvo društvenih igara i šarenolika ponuda koja se sastoji od tobogana, trampoline, ljuljačke, koša, klackalice, plišane igračke, stoni fudbal, šator sa lopticama, didaktičkih materijala, kao i nedeljne organizacije radionica koji podstiču kreativnost Vaše djece i još puno toga čine da se svako dijete osjeća ugodno i zabavi na poseban način.

Svakoga dana od 10:00h do 20:00h je rezervisano za dobru zabavu i druženje Vaših mališana, uz kupljeni kupon od 1KM Vaše dijete može uploviti u svijet mašte .

Za više informacija kao i zakazivanje termina za proslavu rođendana pišite ili pozovite na broj:

065 / 549-719
066 / 733-283

Otvaranje 14-og januara u 10:00h, dođite da se zajedno družimo i uživamo u čarima drugarstva…

Djeca su ukras svijeta!