GACKO – Pripadnici Policijske stanice Gacko zaplijenili su u tom gradu 1.915 grama droge skank u automobilu golf dva kojim je upravljalo lice M.S. (25) iz Bileće.

Pripanici Policijske uprave Trebinje juče oko 13.30 u Gacku zaustavili su i kontrolisali golf u kome su ispod zadnjeg sjedišta pronađena dva pakovanja sa skankom, saopšteno je iz ove policijske uprave.

Izvršen je i pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi ovo lice i u kući je pronađena torba u kojoj su nađeni ostaci skanka.

Nakon dokumentovanja predmeta Policijska stanica Gacko će Okružnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je lice M.S. počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, navodi se u saopštenju.

Za 10 mjeseci 2018. godine na području Policijske uprave Trebinje evidentiran je 101 slučaj zloupotrebe opojnih droga, i to 14 krivičnih djela i 87 prekršaja.

Ukupno je oduzet 88.041 gram marihuane, 263 grama kokaina, 198 grama ekstazija, šest tableta ekstazija i 37 grama hašiša.

Nezavisne/Srna