OKTOBAR FEST U KAFANICI – očekuje se veća posjeta nego u Minhenu, na ulazu vas očekuju ljubazne hostese koje će služiti besplatno točeno pivo tokom čitavog festivala (od 22. septembra do 7. oktobra) kao i promotivne cjene piva.

Oktobar fest Kafanica 4.jpg

Oktobar fest Kafanica 3.jpg

SRIJEDA: PROMOCIJA Krombacher PIVA (2KM) + HOSTESE & mnogobrojne NAGRADE i mnoštvo drugih iznenađenja a za nove muzičke minute biće zadužen DJ STRAŠNI!

pivo Kromb

 

PETAK: najludja noć u sedmici, KAFANICIN LUDI PETAK – žurka koju ne smijete propustiti, naš LUDI PETAK je žurka koja se prepričava danima.

PROMOCIJA Estrella-Damm PIVA (2,5KM) + HOSTESE & mnogobrojne NAGRADE i mnoštvo drugih iznenađenja. Za DJ pultom istinski poznavalac kvalitetnog zvuka DJ CIME.

Estrella-Damm.jpg

SUBOTA: Nastavlja se u istom ritmu i pomjeraju se granice dobrog provoda i lude zabave uz fenomenalne ritmove koje će diktirati DJ CIME.

U Minhenu, Oktobar fest obično posjeti oko 6,9 miliona ljudi, a desilo se da se popije rekordnih sedam i po miliona litara piva.

Organizatori festivala saopštili su da su i sami iznenađeni tim brojkama, jer je postojala bojaznosti da bi pivopije mogle da budu obeshrabrene zbog toga što se najavljuje da će se tokom Oktobar festa popiti mnogo više piva u KAFANICI. 😀

Zbog prevelike potražnje i na insistiranje velikog broja gostiju KAFANICA opet vraća BAVARIJU u svoju ponudu.

KAFANICA logo jaje-01

Ne čekajte, rezervišite svoja mjesta!


Za nekoga sve, za svakog ponešto – Jedna je Kafanica,

Kafana koja ima dušu!

Rezervacije i prijave ispita na:
Mob – 065/940-120
FB – Kafanica Bileca
Instagram – @kafanicabileca

Pravi kafanski šmek koji miriše na najbolja kafanska vremena osvojiće vas nakon samo jedne posjete ovoj sjajnoj boemskoj rezidenciji.

Preludi petak_13

Preludi petak_19

Preludi petak_22

Preludi petak_27

Preludi petak_28

Preludi petak_36

Preludi petak_33

Preludi petak_23

Preludi petak_16

Preludi petak_15

Sve što u KAFANICI doživite biće jedinstveno i s guštom ćete prepričavati najljepše boemske noći, jer Vaše dobro raspoloženje i najbolja zabava KAFANICIN su imperativ.

Spremite se na neprospavane noći koje se pamte i koje će ući u anale kafanske istorije.

Preludi petak_21

Preludi petak_23 (1)

Preludi petak_16 (1)

Ne čekajte, rezervišite svoja mjesta!