Posljednja neuređena ulica u užem centru Trebinja, između hotela „Leotar“ i stambenih zgrada u Dušanovoj ulici, napokon će biti asfaltirana, rekao je izvršni direktor za proizvodnju i tehničke poslove u ovom preduzeću Ilija Tamindžija.

Hidroelektrane na Trebišnjici su za ove namjene izdvojile  oko 115.000 KM, a projekat predviđa kompletno uređenje ulice i izgradnju parking mjesta, koja će moći da koriste radnici ovog preduzeća i stanari iz okolnih zgrada, dok će poslije 15.00 časova parkingom gazdovati grad Trebinje.

„Na ulazu u ovu ulicu biće postavljena rampa, a mogućnost da uđu sa vozilom imaće samo radnici HET-a i stanari okolnih zgrada. Nakon 15.00 sati, parking će moći besplatno da koriste stanari, a sa gradom ćemo vidjeti da li će se preostala parking mjesta naplaćivati ili će parking biti besplatan“, pojasnio je Tamindžija.

Na ovaj način radnici zaposleni u upravnoj zgradi HET-a  će imati mogućnost da svoja vozila parkiraju na parkingu ovog preduzeća, što do sada nije bio slučaj, uslijed čega su se snalazili na različite načine.
Takodje biće uredjen i okolni prostor koji je godinama bio zapušten, istakao je Tamindžija.

Izvor: Hercegovina press