Banjalučka umjetnica Vanja Mišić sa svojim singlom „Poslije ljubavi“ preuzela je sam vrh Jelen top 10 liste i uz pomoć vaših glasova osvojila „Vrući tron“.

Nakon dvije sedmice dominacije na našoj listi, bend Tibor & Baš Čelik i pjesma „Za Ezru“ ovu su se spustili za jedno mjesto, pa su sada na drugoj poziciji.

I reperka Sassja sa pjesmom „Stube“ je takođe pala za jednu poziciju, te je ovu sedmicu na trećem mjestu liste, dok je na četvrtom kao i proteklu sedmicu bend Helem Nejse koji su sa Markom Luisom otpjevali „Kabadahiju“.

Za duet Bože Vreće i Vasila Hadžimanova na pjesmi „Ko li noćas miluje ti kosu“ možete glasati ne na trećem kao protekle, već na petom mjestu ove sedmice, doj je bend Charna sa singlom „Vrati me“ zadržala šesto mjesto naše liste.

The Shejvers i pjesma „Poraz razuma“ koje smo prošli put predstavili kao novitet, dospjeli su do sedmog mjesta, a na osmom su sa petog sišli Frenkie, Kontra i Indigo sa numerom „Đe će ko“.

Kao novitete vam predstavljamo mjetnika Armina sa numerom „Nisu riječi moje krive“, te bend iz Bihaća „Grefran“ koji se na našoj listi predstavlja sa spotom za pjesmu „Isprani“.

Jelen Music Show

Glasajte za vašu omiljenu pjesmu i slušajte domaće!

AUTORKA: Mirna Dušanić